Grupo Eulen

Creixem amb vosté.

El Grup EULEN, empresa familiar amb capital 100% espanyol, és un referent a nivell global i líder nacional en la prestació de serveis generals a empreses, institucions i administracions públiques.

Gràcies a la nostra filosofia de màxim esforç en el treball, hem aconseguit ser els primers en el nostre sector i avançar cap al futur amb una clara vocació internacional.

Pioners en el concepte d'externalització, el Grupo EULEN es manté a l'avantguarda gràcies a la qualitat de solucions integrals i serveis auxiliars, fonamentada en un esforç cada vegada major en I+D+i, la incorporació de tecnologia capdavantera, la diversificació i flexibilitat dels seus models de negoci i el compromís dels seus treballadors i treballadores i el d'una direcció avalats per la seua professionalitat, rigor, respecte i eficàcia.

Creiem en la nostra missió com a garant del benestar de tota la ciutadania, a la qual servim des de diferents sectors i camps, i com a resposta a les necessitats de totes aquelles entitats que, en un afany de millora i desenvolupament constant, busquen un aliat de confiança per a la consecució de les seues expectatives i objectius estratègics.

Ofertas de empleo relacionadas

Grupo Eulen
Província de valència
Electromecánico/a

Desde Grupo EULEN seleccionamos un/a Técnico/a Electromecánico/a con experiencia para p...

Grupo Eulen
Província de valència
Personal de limpieza hospitalaria

Grupo Eulen, empresa líder en el sector servicios, selecciona para su división de limpi...

Grupo Eulen
Província de valència
Promotor/a grandes superficies

¿Te apasiona el mundo de las ventas? ¿Quieres trabajar como Promotor/a para una marca l...

Grupo Eulen
Província de valència
Vigilante de seguridad para eventos

Desde Eulen Seguridad, empresa líder en la prestación de servicios de seguridad, selecc...