Inscriu-te a la fira d'ocupació!

Participar és molt fàcil! Només has de clicar en el botó "Inscriure'm a la fira" i completar el procés de registre emplenant les teues dades personals. Una vegada t'hages registrat correctament, podràs inscriure't a totes les ofertes de treball disponibles per a Ribactiva 2023.

Vine a la Fira d'Ocupació
Ribactiva 2023

Per què no t'ho pots perdre?

Perquè hem preparat una jornada especialment pensada per a persones que, com tu, estan buscant treball. Volem ajudar-te a trobar treball, i aquesta jornada t'ajudarà a trobar-lo.

Què trobaràs en Ribactiva 2023?

  • Marató d'entrevistes. Podràs aconseguir una entrevista de treball amb el departament de recursos humans de les empreses que participen en la jornada.
  • Ofertes d'ocupació actives per a llocs de treball reals.
  • Empreses de la zona amb llocs de treball propers a Riba-roja.
  • Assessorament i orientació d'entitats que et poden ajudar en la teua recerca activa d'ocupació.
  • Lliurament de currículums vitae a les empreses que participen en la fira.

Vols descobrir quines són les vacants d'aquestes empreses? Fes clic en el següent botó i inscriu-te!

Funcionament de la fira

Els departaments de Recursos Humans de més de estaran presents en la Marató d'Entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si compleixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina diàriament per revistar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del dissabte 25 de febrer en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per poder mantindre la teua entrevista de treball el dimarts 28 de febrer.

Empreses participants

Imagines poder realitzar diverses entrevistes de treball en només un matí amb empreses locals i de la zona? O poder donar-li el teu currículum a desenes d'empreses en solo uns minuts? Això és el que podràs fer en la Fira d'Ocupació RIBACTIVA, en la qual participen les següents empreses:

Entitats col·laboradores

A més, podràs rebre informació laboral i assessorament individualitzat per part dels experts de les nostres entitats col·laboradores, que també participen en el fòrum d'ocupació.

Marató d'entrevistes

Dimarts, 28 de febrer de 9 h a 14 h en el Pavelló Municipal de Riba-roja

¡Recorda vindre amb el teu currículum imprés en paper!

Estem a...

Pavelló Municipal de Riba-roja de Túria

C/ Metge Fleming, s/n

(46190) Riba-roja de Túria, Valencia


Contacta'ns per...